Airtel Cricket Quiz Answers, Bonanza: Win Mega Prizes

Are you searching for today’s Airtel Cricket Quiz answers? If yes, then here is post on Airtel Cricket Bonanza Quiz where you can Redmi Note 7, Amazon gift card and many mega prizes by just playing Airtel Cricket Quiz.

Must read about Airtel happy holidays offer, where you to collect stamps for collecting stamps you can win smartphones.

You just have to answer three question daily at sharp 7 AM. If you give correct answer then there will be huge chances of winning mega prizes like Redmi Note 7, Amazon gift vouchers and many more.

Have you seen our post on Airtel Free Data? If you are new user I think you might have not seen so what are you waiting for visit our site and search Airtel free data and if you are old users of WewDeals then comment down below is that trick is working for you or not.

Airtel Cricket Quiz Answers

What is Airtel Cricket Bonanza?

Airtel is giving you a chance to win free smartphones, vouchers by Airtel Cricket Bonanza. In Airtel Cricket Bonanza you just have to answer three simple questions which is asked by Airtel Thanks app.

This offer is valid from 5th of January, 2020 and it will live till 19th of January, 2020. The sad thing is that the offer is valid for Airtel users only.

Prizes

The following prizes you could win

  • Redmi Note 7 Pro
  • Amazon Pay Gift Card Vouchers

Read about Airtel Happy Holidays Offer.

How to Play Airtel Cricket Quiz

For playing Airtel cricket quiz, you must have Airtel Thanks app installed into your smartphone. If not installed then install it into your phone and follow the below steps

1. First of all download Airtel Thanks app or if you have installed then update

2. Once your download complete, open Airtel thanks app

3. Now enter your mobile number and verify it using OTP i.e., one time password

Airtel Bonanza Quiz Answers

Remember the offer is valid for Airtel Users only.

4. After verifying your mobile number, on dashboard you will see a banner of ” Airtel Cricket Quiz is back . Play now! “, just click on it

Airtel Cricket Quiz Bonanza

5. Then there you will ” Airtel Cricket Bonanza ” banner. Once you will see banner just click on ” Play Quiz

Airtel Quiz Answers

6. Finally you’re done. Now answers Airtel Bonanza quiz and get a chance to win mega prizes.

Airtel Cricket Quiz Answers

Below are the answers of Airtel cricket quiz

12th January Airtel Cricket Quiz

Q1 – Which county did Graham Gooch represent throughout his cricket career?

Ans:  Essex

 

Q2 – Who was the runner up of Cricket World Cup 1975?

Ans: Australia

 

Q3 – Who among the following introduced the world to One-Day Internationals?

Ans: Kerry Packer

11th January Airtel Cricket Quiz Answer

Q1 – Against which country did India score their highest total at the World Cup?

Ans: Bermuda

Against which country did India score their highest total at the World Cup

Q2 – Till 1889 how many balls an over used to be bowled?

Ans: 4

Till 1889 how many balls an over used to be bowled

Q3 – Which Cricketer has scored the most runs at the World Cup?

Ans: Sachin Tendulkar

Which Cricketer has scored the most runs at the World Cup

Airtel Bonanza Cricket Quiz Answers

Q1 – Which Cricketer has scored the most runs at the World Cup ?

Ans: Sachin Tendulkar 

Q2 – Who was the runner up of Cricket World Cup 2003?

Ans: India

Q3 – Where did Cricket in India originate?

Ans: Bombay

Today’s Airtel Cricket Quiz Answers

Q1. What connects the badges of Hampshire, Yorkshire, Northamptonshire, Derbyshire and Lancashire?

Ans: All Depict a rose

Airtel Todays Cricket Quiz Answers

Q2. Who won 1987 Cricket World Cup?

Ans: Australia Free Recharge

Todays Airtel Quiz Answer

Q3. Spread of the game cricket was confined to..

Ans: British Colonies

Quiz Answer of Airtel

Airtel Bonanza Quiz Answers – 5th of December, 2020

Q1. Early cricket bats were shaped like..

Ans: Hockey Sticks

 

Q2. Who was the captain of the Indian team during the first World Cup in England in 1975?

Ans: Venkataraghavan Free Recharge Tricks

 

Q3. Who was the runner up of Cricket World Cup 1996?

Ans: Australia

Terms & Conditions

  • Offer is valid for Airtel Users Only.
  • Offer is valid from 5th of January, 2020 to till 20th of January, 2020.
  • You can win mega prizes likes Redmi Note 7 pro, Amazon gift vouchers etc.
  • You have to answer three simple questions.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply