Flipkart Christmas Quiz Answer: Play & Win Assured Offer

After Google pay 2020 offer, now Flipkart has introduced Flipkart Christmas quiz where you can win assured offer like supercoins, online vouchers, etc. So we have added Flipkart Christmas quiz answers The offer is live from 21st of December, 2019 to till 24th of December, 2019.

In the Flipkart Christmas quiz you have to answer only easy easy questions. So what are you all waiting for let’s get started without wasting time,

Visit our site daily for the latest Free Recharge Tricks.

Flipkart Christmas Quiz Answer

Also read about Winzo gold, where you will get Rs.18 on Sign up and Rs.30 on each successful refer

How to Play Flipkart Christmas Quiz

1. First of all, you have download Flipkart

2. After opening Flipkart, click on ” Games Tab ” which you will see in the bottom of the app

 

3. Finally there you will get ” Christmas Quiz ” banner, click on the play now

 

4. Then they will ask ” Which Christmas Character Are You? ” click on Resume Now

 

5. That’s it.

Join Our Telegram Channel.

Flipkart Christmas Quiz Answers Today

Below are the answers to Flipkart Christmas quiz, so answer it and get a chance to win.

Flipkart Quiz Answer ( 23/12/2019 )

  • Question 1: How would you like the weather of your Christmas destination?
    Answer: Full of snowHow would you like the weather of your Christmas destination 
  • Question 2: What is your ideal traveling arrangement?
    Answer: With friendsWhat is your ideal traveling arrangement 
  • Question 3: Which of these is your favorite Christmas film?
    Answer: Home AloneWhich of these is your favorite Christmas film 
  • Question 4: Which of these is one food item you associate with Christmas the most?
    Answer: Home baked Plum CakeWhich of these is one food item you associate with Christmas the most 
  • Question 5: If you could bring a souvenir from your holiday, it would be?
    Answer: Home DecorIf you could bring a souvenir from your holiday, it would be 
  • Question 6: Which of these things would you associate with Christmas the most?
    Answer: Snow and Decorative festivitiesWhich of these things would you associate with Christmas the most 
  • Question 7: Apart from festivities what should your ideal holiday destination should have?
    Answer : Beaches

Flipkart Christmas Quiz Answers ( 21/12/2019)

  • Question 1: At a Christmas part, you’re mostly likely to do which of these?
    Ans: Life of Party
  • Question 2: If you were in a cricket team, what role would you play?
    Ans: Dashing Opening Batting
  • Question 3: If you were a cartoon character which of these traits would you like to have?
    Ans: Chubby
  • Question 4: At Dinner, which of these foods are you most excited about eating?
    Ans: Desserts
  • Question 5: What is your favourite part about Christmas?
    Ans: The Christmas Spirit
  • Question 6: Which piece of clothing would you like to receive as a Christmas gift?
    Ans: Scarf

Guys, you can check our site for more Free Internet Data Offer, Free Recharge Tricks, Free Paytm Cash Methods, Freebies, Loot Deals & Offers. And don’t forget to join our Telegram Channel for the instant updates about Offers.

 

JOIN US NOW ON TELEGRAM

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply